Hoger in Google

Diensten

Online marketing is tegenwoordig zo relevant als het maar zijn kan. Een ervaren online marketing specialist kan het internet optimaal gebruiken om meer kwalitatieve bezoekers naar uw website te trekken en ook rendement uit deze bezoekers te halen. Het gegenereerde traffic moet uw website namelijk niet direct verlaten, maar omgezet worden in een conversie (lead of zelfs een sale).

Dit is direct de focus van MB-Online. Ons specialisme ligt in het feit dat we met online marketing het rendement van uw website én bedrijf kunnen verhogen. Van een multinational tot aan de bakker om de hoek; voor iedere ondernemer is online zichtbaarheid tegenwoordig richting de doelgroep een must om een solide bedrijfscontinuïteit te hebben.

Wij beginnen bij het vaststellen van wat uw doelen zijn aangaande online marketing t.b.v. uw bedrijf en die vertalen we door naar meetbare KPI’s (Key Performance Indicators). Dit zorgt ervoor dat we een duidelijke stip aan de horizon hebben. Vervolgens kijken we naar welke kanalen we kunnen en gaan inzetten gecombineerd met een concrete planning. Dit alles zorgt ervoor dat het gehele traject bij MB-Online transparant, meetbaar en pragmatisch is voor u.

MB-Online is specialist op het gebied van Social media marketing & adverteren, Google optimalisatie (SEO), Google adverteren (SEA), Data Analytics en Content Marketing.

Zie onderstaand meer informatie over onze afzonderlijke diensten!

Een vrijblijvend adviesgesprek?

Contact opnemen

© MB-Online.nl | Alle rechten voorbehouden | KvK nummer 85326852 | Privacy